De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også.

 

Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.

 

Cookies er helt uskadelige - de fortæller os hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse når du besøger os.

Økologi på Nationalmuseet

22. november 2013 

af: Dorthe KloppenborgSend mail

Mandag den 20. januar kan du få styrket din økologividen, og møde over 30 økologiske leverandører til foodservice. Er du kok eller tjener på café, restaurant eller kantiner, så kom til en eftermiddag, som er målrettet dig.

Print

Sted: Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, København K

Kl. 13-15 er der oplæg om økologi i biografsalen.

Kl. 15-18 er der leverandørmesse i forhallen.

 

 

Udstillere:

Krone Vin, Klosterbryggeriet, Tvedemose Champignon, Them Ost, Biogan, Catering Engros, Tea2You, DK Trading, Øllingegaard Mejeri, Magnihill, Q Kaffe, Oialla, JuicOrganic, Antons, Mineslund, Kysøko, Dragsbæk, Bio Distribution, Il Fornaio, Mejnerts Mølle, Agger Foods, DLG Food Grain, Is fra Skarø, Arla Foods, Søris, Kødgrossisten, Økovin, Ørbæk Bryggeri, Nordic Organic Food, ØGT, Hellas Frugtplantage, Skee Is, Hvirvel Vin, Økologihaven.

 

Program:

STYRK DIN ØKOVIDEN OG DINE ARGUMENTER - ta' med os op og se tingene i det store perspektiv

 

  • 13.00 - 13.40

"Økologi - spis med hjerte, hjerne og mave"

Hvad betyder økologien for vores samfund? På kort sigt i form af store smagsoplevelser, naturlighed og rene råvarer? Og på langt sigt i form af jordforbindelse, renere grundvand, mangfoldighed i naturen og landskabsmæssige herligheder?

Ved Per Kølster, Formand, Økologisk Landsforening


  • 13.40 - 14.10

"Få styr på økosystemet i vores farvande"

Kan fisk være økologiske, og hvad er bæredygtigt fiskeri? Hvad er kravene til resten af samfundet, hvis vi skal holde vores farvande rene og fulde af liv? Hvordan sikrer vi, at der er fisk i de danske farvande i fremtiden? Og hvad kan kokkene selv gøre for at styrke udviklingen?

Ved David Koch Dupont-Mouritzen, titel?


  • 14.10 - 15.00

"Økologi - godt for dig og resten af verden"

Hvorfor er det interessant at beskæftige sig med økologi i ulandene? Hvad kan de bidrage med af interessante og anderledes råvarer og madkulturelle traditioner? Nytter det noget? Og er der mad nok til alle, hvis vi alle skal producere økologisk?

Ved Per Rasmussen, international konsulent, Økologisk Landsforening

 

Arrangementet er gratis.

Tilmelding nødvendig (bindende) til Malene Jensen mje@okologi.dk Oplys navn, mail og firma.

 

Sammenslutningen Økosalg & Oplysning står bag arrangementet, i samarbejde med Økologisk Landsforening.

 

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.

Initiativtagerne til messen er Producentsammenslutningen Økosalg og Oplysning, som består af Arla, Thise, Naturmælk, Friland og Urtekram

Omtanke i store gryder

Kogebog Vestas 03-13

Bogen "Omtanke i store gryder" kan købes hos Økologisk Landsforening og koster 200 kr./stk. + fragt. Bestil hos hmo@okologi.dk

 

Nyhedsmail

Nyhedsmail
Modtag Økologisk Landsforenings nyhedsmail til foodservice sektoren.
 

Annonce

 

Seneste Nyheder

22. november 2013Mandag den 20. januar kan du få styrket din økologividen, og møde over 30 økologiske leverandører til foodservice. Er du kok eller tjener på café, restaurant el...

22. november 2013Nu bliver det lettere for offentlige indkøbere at tænke samfundsansvarligt. Det nye web-værktøj, ’Den ansvarlige indkøber’ samler konkrete eksempler på, hvordan...

13. november 2013I 2013-2013 har regeringen stillet 2x28 millioner til rådighed for en økologisk omstilling af offentlige køkkener. En del køkkener er allerede godt i gang. Her ...