De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også.

 

Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.

 

Cookies er helt uskadelige - de fortæller os hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse når du besøger os.

Økocater nyheder

Kom til sommermøde og årets ØKOpris

01. juli 2014Kom til sommermøde og oplev uddelingen af den nye ØKO-pris. På FoodFestival i Aarhus den 5/9 inviteres du til at møde og komme i dialog med alle dem, der ligesom dig er med til at sætte dagsordenen for den gode spiseoplevelse i storkøkkener af enhver slags.

Øko-omlægning gav mindre madspild

27. juni 2014Madspildet i to offentlige køkkener blev halveret i forbindelse med omlægning til økologi, viser ny undersøgelse, som DTU Fødevareinstituttet har foretaget for Fødevarestyrelsen.

86 økologispecialister er udklækket

Tredje og sidste hold af Økologiskolen 2014

28. maj 201486 medarbejdere fra landets grossister har nu gennemført Økologiskolen og kan kalde sig ’økologispecialister’. Tredje hold har netop bestået eksamen. Økologisk Landsforening har oplevet stor efterspørgsel på kurset og håber at uddanne endnu flere 'øko-agenter

 

Hotel- og Restaurantskolen får øko-spisemærke

Fødevareminister Dan Jørgensen overrakte i går det økologiske spisemærke i bronze til Hotel- og Restaurantskolen.

15. maj 2014På under et år har Hotel- og Restaurantskolen rykket sin økologiprocent fra ni til ca. 60 procent i kantinen og 39 procent i undervisningen. I går overrakte fødevareminister Dan Jørgensen det økologiske spisemærke i bronze til skolen.

Flere midler til økologi i offentlige køkkener

06. maj 2014Regeringen har afsat yderligere 28 mio. kr. under det danske landdistriktsprogram til at fremme omstillingen til økologi. Ansøgningsfristen er d. 1. juli.

 

ØL lancerer magasiner til storkøkkener

'Derfor Øko - Natur og Grundvand' er det første magasin af tre, der er rettet mod medarbejdere i landets storkøkkener

02. april 2014Hvilken forskel gør det egentlig, når storkøkkener omlægger til økologi? Hvad betyder det for vores grundvand, vores mad og dyrene? Spørgsmål som disse kan landets køkkenmedarbejdere og grossister fremover finde svar på i en række magasiner, som ØL udgiver.

TV-kok laver øko-mad med landbrugselever

27. marts 2014Kalø Økologisk Landbrugsskole får i morgen besøg af TV-kokken Claus Holm, der skal tilberede økologiske måltider sammen med skolens elever. Besøget er førstepræmie i konkurrencen ’Store Smagedag’, som skolen vandt tilbage i september.

Kursus med Carsten Kyster

24. marts 2014Kursus om økologisk indmad med Carsten Kyster i samarbejde med Bent Brandt den 24. april. Bliv klogere på indmadens mange tilberedningsmuligheder og få 12 anderledes opskrifter med hjem.

 

Tak for en forrygende FoodExpo

24. marts 2014Økologisk Landsforening vil gerne takke for en forrygende messe, hvor der blev overrakt 83 økologiske spisemærker, lanceret en ny kogebog, snakket øko-råvarer, med over 50 udstillere med økologiske varer på Den Økologiske Fællesstand, og super dejlig stemning.

Ny "kogebog" til hospitals- og plejehjemskøkkener

”Sund Fornuft – økologi til ældre / økologi til patienter” kan købes gennem Økologisk Landsforening.

24. marts 2014Sammen med køkkenerne på Plejecenteret Sølund og Regionshospitalet Randers har Økologisk Landsforening nu udgivet en bog med opskrifter og inspiration til øko-omlægning i lignende offentlige køkkener.

 
 
 
 

Har du fået spisemærket?

Det økologiske spisemærke

Har du modtaget bekræftelse fra Fødevarestyrelsen om at du har fået  spisemærket, får du automatisk tilsendt en startpakke med spisemærker og andet markedsføringsmateriale.


Hvis du ønsker at bestille flere mærker, kan du henvende dig til Dorthe Kloppenborg på dk@kologi.dk

 

Køb ny kogebog

Forsider til kogebogen "Sund fornuft - økologi til ældre/patienter"
Den nye kogebog til institutioner "Sund fornuft - økologi til ældre/patienter" kan købes hos Økologisk Landsforening og koster 200 kr./stk. + fragt. Skriv til bestilling@okologi.dk for bestilling.
 

Nyhedsmail

Nyhedsmail
Modtag Økologisk Landsforenings nyhedsmail til foodservice sektoren.
 

Seneste Nyheder

01. juli 2014Kom til sommermøde og oplev uddelingen af den nye ØKO-pris. På FoodFestival i Aarhus den 5/9 inviteres du til at møde og komme i dialog med alle dem, der ligeso...

27. juni 2014Madspildet i to offentlige køkkener blev halveret i forbindelse med omlægning til økologi, viser ny undersøgelse, som DTU Fødevareinstituttet har foretaget for ...

Tredje og sidste hold af Økologiskolen 2014

28. maj 201486 medarbejdere fra landets grossister har nu gennemført Økologiskolen og kan kalde sig ’økologispecialister’. Tredje hold har netop bestået eksamen. Økologisk ...