Læs om 10 gode grunde til at vælge økologi.
Gode grunde til at kæmpe for økologi i kantinen og få fakta og
perspektiver på bordet!
Eksempler på vareindkøb i kantine, stort køkken og
børneinstitution og få et fingerpeg om hvilke varer, der giver
højest økologiprocent.
Her er samlet rapporter der viser hvad det koster at lægge om
til økologi.
Læs om salget af økologi i foodservice
Læs bl.a. om køkkenernes holdninger og adfærd ifht. økologi.
Hvordan du kan sikre økologiske varer i offentlige indkøb.
Se fødevarevalget i det økologiske, det klimavenlige og det
sunde køkken.
Tips til mere økologi i kantinen uden at sprænge budgettet.
Bliv klogere på økologien. Læs myter og fakta om økologi
her.
Fødevarestyrelsen definerer "et væsentligt udbud af økologiske
fødevarer" som min. 30 % økologi i publikationen "Sund mad på
arbejde - fra målsætning til handling."
Flere grøntsager og fiskeretter er med til at gøre maden
sundere.
6 metoder til et lavere vandforbrug og brug af miljøvenlige
rengørings- og opvaskemidler i storkøkkenet.
Linksamling til relevante hjemmesider om økologi og/eller
catering.